Vi i Kolvereid Storband har nå en ledig plass på FJERDETROMPET. Vi ber derfor trompetspillende Namdalinger om å ta kontakt dersom de er interessert i å bli medlem i dette nye og fremadstormende ensemblet. 🙂

bandbilde-cropped-lowres

(foto Sturla Nordbø, Namdalsavisa)

Kolvereid Storband er et storband med medlemmer fra hele Namdal, med base på Kolvereid. For tiden øver bandet én søndag hver måned, i tillegg til at vi gjennomfører 3-5 opptredener og 1 øvingshelg per år. Søndagsøvelsene foregår på Kolvereid mellom kl. 18 og 21.

Vi spiller variert storbandmusikk med hovedvekt på musikk fra 50-70-tallet. Men det spilles også noe eldre og noe nyere musikk. Vi har standard storbandbesetning, og spiller forøvrig både til konsert og til dans. VI har dessuten knyttet til oss en vokalist som har sunget sammen med oss ved et par anledninger. Les mer om bandet på våre hjemmesider kolvereidstorband.no

Første planlagte prosjekt nå er øvingshelg med Sturla Hauge Nilsen 11.-13. september, og deretter Big Band Battle som går avstabelen lørdag 24. oktober.

Er du interessert i å bli medlem på trompet i Kolvereid Storband, må du ta kontakt med storbandets musikalske leder Øyvind Nordstrand (oyvind@kolvereidstorband.no / 928 64 723 ) eller styreleder Eskil Laukvik (eskil@kolvereidstorband.no  /  97976083) SÅ SNART SOM MULIG. Du kan også kontake storbandet via vår facebookside.

Ved behov vil det bli avholdt et enkelt prøvespill til fjerdetrompetplassen, etter nærmere avtale.

Tips gjerne trompetvenner i hele Namdal om denne ledige plassen i storbandet 🙂

Share This