Vi i Kolvereid Storband har nå en ledig plass på ANDRE-TENORSAX. Vi ber derfor SAXOPHONE-spillende Namdalinger om å ta kontakt dersom de er interessert i å bli medlem i dette nye og fremadstormende ensemblet. Vi ønsker gjerne å ha på plass nytt medlem fra og med november 2016.

bandbilde-cropped-lowres

(foto Sturla Nordbø, Namdalsavisa)

Kolvereid Storband er et storband med medlemmer fra hele Namdal, med base på Kolvereid. For tiden øver bandet én søndag hver måned, i tillegg til at vi gjennomfører 3-5 opptredener og 1 øvingshelg per år. Søndagsøvelsene foregår på Kolvereid mellom kl. 18 og 21.

Vi spiller variert storbandmusikk med hovedvekt på musikk fra 50-70-tallet. Men det spilles også noe eldre og noe nyere musikk. Vi har standard storbandbesetning, og spiller forøvrig både til konsert og til dans. VI har dessuten knyttet til oss en vokalist som har sunget sammen med oss ved et par anledninger. Les mer om bandet på våre hjemmesider kolvereidstorband.no

Den som blir vårt nye medlem er selvsagt velkommen til å være med å kjenne på stemningen på Big Band Battle som går avstabelen lørdag 24. oktober. Som utøvende spiller vil første øvelse være søndag 8. november.

Er du interessert i å bli medlem på tenorsax i Kolvereid Storband, må du ta kontakt med storbandets musikalske leder Øyvind Nordstrand (oyvind@kolvereidstorband.no / 928 64 723 ) eller styreleder Eskil Laukvik (eskil@kolvereidstorband.no  /  97976083) SÅ SNART SOM MULIG. Du kan også kontake storbandet via vår facebookside.

Ved behov vil det bli avholdt et enkelt prøvespill, etter nærmere avtale.

Tips gjerne saxophone-venner i hele Namdal om denne ledige plassen i storbandet.

Share This