Vi i Kolvereid Storband gleder oss nå veldig til å holde ettermiddagskonsert på Ullvaren kafé i Namsos, lørdag 13. februar kl. 17.00!

I bandet finner vi, til tross for at vi heter Kolvereid Storband, medlemmer fra hele Namdalen og vi har kun spilt sammen i drøye 2 år. Men vi har allerede gjort oss bemerket i musikkmiljøet i Namdal og Nord-Trøndelag. Og vi mener, helt ubeskjedent, at vi nå er et av de aller fremste storbandene i Nord-Trøndelag 🙂

Vi tar utgangspunkt i musikk fra storbandsjangerens gullalder fra rundt 50 -tallet og utover, men har i det siste også presentert nyere og mer funky ting. Som for eksempel under Big Band Battle på Kolvereid i oktober.

Med oss på konserten i Namsos har vi Marte Volden på vokal, en vokalist vi har samarbeidet med ved flere ulike høve allerede. Marte vil igjen toppe storbandsounden med sin stilriktige storbandjazz-stemme, noe som er med på å gjøre sitt til at vi mener det er en svært variert og mangfoldig konsert på drøyt en time publikum får oppleve denne lørdagen.

Velkommen til konsert!

Lenke til Konsertens Facebook-event.

Share This