KLIKK HER FOR BILLETTER TIL EKSTRAFORESTILLINGEN!

Helt siden vi – midt i september – kunngjorde at billettene til vårt JULESHOW var utsolgt, har mange spurt oss om vi virkelig er HEELT utsolgt. Og spurt om vi ikke kan sette opp en EKSTRAFORESTILLING. Og det har vi nå bestemt oss for å gjøre. Fordi vi sitter med et inntrykk av at ganske så mange som ønsker å få med seg dette showet ikke rakk å få seg billett.

face2-700

Prosjektleder Øyvind Nordstrand, og styreleder Eskil Laukvik gleder seg nå til ekstraforestilling – her sammen med Marte Volden – en av 12 sangsolister som skal være med på showet.

Derfor har vi nå lagt ut en EKSTRAFORESTILLING for salg – samme dagen, lørdag 17. desember, klokka 18.00.

I tillegg røper vi med det samme forestillingens konferansier, Terje Årseth, gjerne kjent som «superbloggeren«.

Storbandets første møte med Terje var under fjorårets Kolvereiddager, der han var konferansier. Jobben han gjorde da, og ikke minst begeistringen han viste for storbandet og vår fremføring, gjorde at vi fikk kjempelyst til å ha med han på dette showet. Og han var ikke vanskelig å be. Nå ser vi virkelig frem til å kunne by befolkningen på to helstøpte forestillinger med topp kvalitet i absolutt alle ledd!

KLIKK HER FOR BILLETTER TIL EKSTRAFORESTILLINGEN!

terjeaa700

konferansier: Terje Årseth

Dette informerer vi nå om her på nettsida vår, og vi håper dere hjelper oss med å spre infoen litt på Facebook. I tillegg har vi sendt info til avisene og vi driver i disse dager og henger opp plakater rundt om kring i distriktet. Da håper vi at alle får med seg nyheten om at vi nå har lagt ut en ekstraforestilling for salg. Og oppfordringa blir:

LØP OG KJØP!

KLIKK HER FOR BILLETTER TIL EKSTRAFORESTILLINGEN!

Billettprisen er den samme, lave: 100,- for voksen og 50,- for barn. Atter en gang fordi vi har med oss vår kjære samarbeidspartner for dette juleshowet Norbolig AS. Takk Steinar! 🙂

logo-norbolig-mednisselue

Share This