Da har vi endelig kommet oss ned på jorden igjen etter vår herligste og mest vellykkede produksjon ever… hittil! 🙂 For sammen med vår velvillige samarbeidspartner Norbolig AS møtte vi absolutt jula og Santa på lørdag! Vi er virkelig overveldet og ydmyk over all responsen vi har fått i både tradisjonelle og sosiale media, og vi kan love dere alle at det gjør oss veldig veldig glad!

Vi ønsker nå først og fremst takke Amund, Marte, Kristin, Eirin, Sølvi, Ida, Hannah, Camilla, Adrian, Cecilie, Dag Christer og Kine for fenomenale solistbidrag. Uten dere hadde dette ikke nådd denne høyden! Dessuten må selvsagt superkonferansier Terje ha en stor takk for å ha leda showet med en perfekt balanse mellom informasjon og humor.

fellesbilde

Kolsto meets Santa 2016. Foto: Herr Rådmann i butikk, Morten Ulrichsen.

Av andre medvirkende som fortjener en takk er Steinar Flasnes, Jostein Vardehaug og Pål-Remi Kornerud-> tre gode hjelpere som trådde til og gjorde noen oppgaver vi ikke hadde kapasitet til å ivareta helt selv i en meget hektisk og stor produksjon. Takk også igjen til samarbeidspartner Norbolig AS fordi dere ble med på dette, og til  leverandører av lokale, scene, lys og lyd: Kulturhuset i Nærøy og Midt-Norsk Lydformidling

Styret vil også takke prosjektleder, produsent og initiativtaker for showet Øyvind Nordstrand, samt hans medsammensvorne juleshowkomitémedlem Ove Petter Gansmo for det arbeidet de har lagt ned i dette showet, fra helt tilbake i februar da dette ble påtenkt.

Sist men ikke minst: Takk til alle 700 som kjøpte seg billett og kom og gjorde lørdagen til en sånn suksess som det ble. Og ja, det Ytringen skrev denne uken er sant. Vi har bestilt kulturhuset for neste jul allerede nå. For dette gav selvsagt mersmak! 🙂

RIKTIG GOD JUL TIL ALLE!

…. Eller skal vi si Merry Christmas!? 😉

For styret i Kolvereid Storband:

eskil

Eskil Laukvik, leder

Share This