I forbindelse med Nord-Trøndelag fylkeskommunes aller siste Vrimmel-festival har vi i Kolvereid Storband fått en ærefull utfordring om å sette opp en konsert på Leka i oktober. Den utfordringa har vi tatt seriøst. Meget seriøst! Vi har derfor nå endret en smule på årets konsertplaner. 

Vi har for det første har bestemt oss for at i år holder vi ikke julekonsert (slik vi holdt i fjor) – det prosjektet tar vi igjen for jula 2018. For når vi skal holde en slik konsert som dette på Leka, trenger vi å prioritere øvingstida vår til det.

Dernest har vi nå innledet et samarbeid med en av Norges fremste storbandvokalister Marian Aas Hansen. Et samarbeid som kulminerer i en konsert i Herlaugshallen på Leka 29. oktober. DEN konserten gleder vi oss til – og det bør du også…

marian-pic1-600

Marian Aas Hansen synger med Kolvereid Storband på Leka 29. oktober!

Dette blir det aller første offisielle arrangementet under høstens Vrimmel. Og vi er veldig glad og ikke rent lite stolt over å ha blitt spurt om å få oppdraget med å organisere en slik start på høstens store kulturelle happening i Ytternamdalen.

Da Anders Skaugen hos musikkavdelingen i Nord-Trøndelag tok kontakt tidligere i vår og presenterte idéen for oss, tente vi på den med en eneste gang. Og det gikk ikke lang tid før Marian ble nevnt som en artist det hadde vært kjempeartig å få oppover hit til Ytre Namdal. Hun har en erfaring fra storband som få andre norske vokalister har, og det blir en fryd å dele scene med henne i en forhåpentligvis fullsatt sal på Leka. Og det er virkelig en ære å få såpass frie tøyler som vi har fått til å legge opp program for en slik konsert! Marian sa for øvrig ja med det samme vi spurte henne, så dette blir knallgøy!

Vrimmelprogrammet for øvrig er oss bekjent ikke offisielt ennå, men dette «tyvstartsarrangementet» offentliggjøres altså allerede nå. Mye fordi vi av erfaring forventer stor rift om billettene til konserten – som spilles bare en eneste gang.

NB – angående BILLETTER:

Billetter selges sommeren 2017 eksklusivt ved Joker i Bogen og Joker på Leka:

Vi arrangerer TO OFFISIELLE BILLETTSLIPP:

Lørdag 10. juni kl. 12.00 ved Joker i Bogen: 100 billetter legges ut for salg.

Lørdag 17. juni kl. 12.00 ved Joker på Leka: 100 billetter legges ut for salg.

Begge billettslippene ledsages av minikonserter med musikere fra Kolvereid Storband.

Hvilken rolle har Morten Ulrichsen i dette da mon tro? :-O

Morten Ulrichsen ved Joker i Bogen gleder seg til å være vertskap for billettslipp! (foto: Terje Årseth)

Share This