Vi har fått noen spørsmål om kapasitet på ferge til Leka på søndag, og hvordan vite at man kommer seg hjem igjen etter konserten og så videre. Vi skjønner at noen nøler litt med å kjøpe seg billett til en konsert når de ikke er helt sikker på slike forhold. Men da kan vi forsikre dere om at dette går HELT FINT! Bare les her…

slappav-fix1

Arrangementet er i regi av VRIMMEL og Nord-Trøndelag Fylkeskommune, med oss som teknisk og kunstnerisk ansvarlig. Fylkeskommunens glimrende ansatte har derfor ordna med følgende tilrettelegging – for at flest mulig skal få med seg denne konserten:

 • Det er TO ferger som er relevant å ta ut til Leka på søndag. Den første går fra Gutvik kl. 15.10 og den andre går kl. 17.30
 • Du trenger IKKE ta med bilen over – der settes opp gratis buss fra fergeleiet på Skei (Leka) og opp til Herlaugshallen. Dette gjelder for begge de to nevnte fergeankomstene nevnt ovenfor!
 • Velger du å ta den siste av disse to fergene, ankommer du Herlaugshallen omtrent akkurat når konserten starter. Velger du derimot den første av disse to, kan vi glede deg med følgende:
  Servering i Lille Herlaugshall fra kl. 16.00 (NB: Illustrasjonsbilde! :-) )

  Servering i Lille Herlaugshall fra kl. 16.00 (NB: Illustrasjonsbilde! 🙂 )

  • Det blir enkel bevertning, med salg av noe påsmurt, litt kaker og kaffe og mineralvann i Lille Herlaugshall fra kl. 16.00 (Dette er det en foreldregruppe fra Leka skole som står for!)
  • Umiddelbart etter konserten står gratisbussen klar til å kjøre til fergeleiet igjen. Den kjører når den er full, og går «skyttel» så lenge det er folk som vil ned.
 • Oppsatt fergeavgang kl. 19.15 utsettes til ca. 19.30 – slik at ferga venter til de som vil sitte på med denne er på plass. Deretter går den ekstratur umiddelbart etterpå, for å sikre at alle som ønsker kommer seg hjem i «rimelig tid».

Så… INGEN grunn til å nøle med å kjøpe seg billett til dette nå!

Marian er straks på veg sørfra. Vi i Storbandet har øva og øva og er klare! Dette blir KJEMPEGØY! 🙂

Velkommen!

Her er billetter (Og NB: Blir det utsolgt, har vi ingen å selge i døra…):

Share This