Vi er selvsagt høyt oppe etter fantastisk artig spilleoppdrag på Leka sammen med Marian Aas Hansen – og ditto herlige presseomtaler. Men vi ligger ikke på latsiden for det… Nå kommer straks BIG BAND BATTLE – og denne gangen med virkelig TOPPET LAG!

fullfest-onluy

«Storsalen vibrerte i rytme og musikkglede gjennom to og en halv time. – Dette var tidenes opplevelse i Kulturhuset, gliste en musikkveteran på tur heim.»

Sitatene ovenfor er fra Namdalsavisas reportasje etter Big Band Battle på Kolvereid i 2014. Nå er Big Band Battle tilbake. Og i samarbeid med sentrale aktører fra lokalt næringsliv løftes det i år til helt nye høyder.

PS: Billetter til BigBandBattle er allerede lagt ut for salg – lenke nederst på denne siden!

Vi er superglade for å ha møtt en enorm positivitet fra næringslivet i regionen da vi banka på deres dører i vinter med et spørsmål om de kunne tenke seg å være med å hjelpe oss med å realisere en -for oss – litt vill drøm. Vi fantaserte nemlig om å hente noe så sjeldent som et profesjonelt storband hit til Kolvereid. Både for å gi det Ytternamdalske publikummet en opplevelse de aldri har hatt før – men også for å gi oss som driver med musikk generelt og med storband spesielt her i distriktet et kraftfullt energipåfyll.

Det finnes ikke spesielt mange profesjonelle storband i landet, faktisk lurer vi litt på om dette kan telles på en hånd(?). Men nå kommer altså Trøndelags profesjonelle storband KNUT LAURITZEN BIG BAND hit til Kolvereid – som hovedattraksjon for det Ytternamdalske publikummet under årets superspissede versjon av Big Band Battle.

Knut Lauritzen Big Band

Knut Lauritzen Big Band spiller på Kolvereid 11. november. Sett av datoen nå!

Men litt tilbake til næringslivet. Når 17 profesjonelle musikere, som alle har som jobb å spille musikk for andre, skal ha lønn for å være på Kolvereid en hel helg – med alle utgifter dette medfører – da koster det penger! Derfor er det med stor og ydmyk takknemlighet vi med en gang gjerne vil fremheve 3 aktører fra lokalt næringsliv som spytter inn penger for å hjelpe oss med dette utrolige prosjektet:

Både Nærøysundgruppen ved Jørn Otto Røed, 24Nettbutikk ved Robert Zwarg og Norbolig ved Steinar Moe fortjener med dette en enormt stor takk. Uten deres bidrag ville vi aldri klart å få på banen et prosjekt som dette. Verdien dette har for lokalsamfunnet – både for oss som driver med musikk og storband, men ikke minst for publikum som får tilgang til slike opplevelser som dette for en rimelig inngangsbillett – kan ikke overvurderes. TAKK Jørn-Otto, Robert og Steinar!

Når det gjelder konserten som vi inviterer til på Kolvereid den 11. november – vil den inneholde stor variasjon. Vi har fått plass til hele fem ganske ulike storband som hver for seg vil by på en liten halvtime av seg selv og sin musikk fra scena ved Kulturhuset i Nærøy denne lørdagen.

(Er du allerede overbevist, kan du kjøpe deg billett her).

Som arrangører starter vi selv konserten med et lite knippe av den musikken vi har jobbet med den siste tiden, og til slutt på konserten får publikum altså oppleve et konsertprogram fra et helprofesjonelt storband – Knut Lauritzen Big Band. Innimellom der får vi – her nevnt i tilfeldig rekkefølge – oppleve både Høylandet Storband, Levanger Storband og S. Møller Storband – et studenterstorband med tilhørighet på Samfundet i Trondheim. Spesielt artig er det jo for vår musikalske leder Øyvind, som selv har to års fartstid fra nettopp S. Møller Storband fra sin studietid – når «gamlebandet» kommer på besøk til Kolvereid. Selv om ingen som spilte i S. Møller den gang er med nå, selvsagt 🙂

Big Band Battle vil dere rett og slett ikke gå glipp av!

I 2014 ble Kulturhuset helt smekkfullt, og i år har vi ordnet med forhåndssalg av billetter. Så du kan (og bør) sikre deg billett allerede nå – vi er ganske sikker på at denne konserten faktisk blir utsolgt!

Konserten begynner klokka 14.00 den lørdagen, og varer noe imellom 2,5 og 3 timer. Men selv om dette kan virke som en lang konsert, var det i 2014 slik at journalisten i Namdalsavisa konkluderte med at

«Den varierte og fengende musikken som ble framført, bidro til at to og en halv time med konsert bare fløy av sted.»

Og for å krydre tiden litt ekstra, selges det både kaffe og kaker og mer til parallelt med konserten i Kulturhuset store sal.

Her kan du kjøpe deg billett:

Til slutt: Igjen et stort HURRA for hovedsponsorene av Big Band Battle 2017:

ng

24-hoved

norbolig

Big Band Battle støttes også av Nord-Trøndelag Fylkeskommune, Midt-Norsk Jazzsenter og av Norsk Jazzforum.

Share This