I løpet av de fire årene vi har holdt på med storbandspilling sammen, har vi oppnådd mye. Nå ønsker vi å oppnå mer 🙂 Først og fremst ønsker vi å markere at vi er et storband for hele Namdalen – både når det gjelder publikum vi ønsker å spille for, og når det gjelder musikerne vi ønsker å ha med i bandet. For å gjøre dette enklere for oss, og for å vise både for oss selv og for alle andre at det er slik vi ønsker å ha det har vi derfor nå skiftet navn. Fra og med nå heter vi Namdal Storband. Her er vår nye logo:

Namdal Storband

Som utgangspunkt er vi en stabil stamme med de samme musikerne som i en 4-års-periode nå har bygget opp Kolvereid Storband. Men vi ønsker å spille mer – og vi ønsker å spille for flere. I tillegg har vi erfart at for å få på plass helt full og stabil storbandbesetning, har vi et behov for å tiltrekke oss noen flere musikere – fra hele den Namdalske regionen. Derfor har vi nå tatt skrittet og presenterer med dette vår helt nye identitet – Namdal Storband. Eller «NamSto» om du vil…

Øvelsene holder vi – som før – en søndag hver måned. Og konserter og spillejobber blir fortsatt lagt opp som prosjekter, med klare planer for øvelser og gjennomføringer. Per i dag er en tredjedel av medlemmene bosatt i Namsos – noe som vil reflektere seg i øvingssted der ca 1/3 av årets øvelser gjennomføres i Namsos. Resten av øvelsene legger vi til Ytre Namdal – der fortsatt majoriteten av medlemmene bor. Men med endringer i medlemsmassen vil endringer på dette kunne bli naturlig.

Arkivbilde fra en opptreden med Kolvereid Storband ved Kulturhuset i Nærøy. Der vil vi fortsett spille mye – også med vårt nye navn! 🙂

Vi har til nå – naturlig nok – holdt aller flest konserter på Kolvereid, nærmere bestemt ved Kulturhuset i Nærøy. Der vil vi garantert fortsatt spille konserter i ny og ne. Både fordi det er et veldig flott lokale for oss å spille i, og fordi vi har mange medlemmer og tilhengere som bor nettopp på Kolvereid. Vi kan f.eks. allerede nå røpe at i år blir det nytt juleshow – nettopp ved kulturhuset på Kolvereid. Kanskje med en litt annen vri enn sist, men vi kan love at det blir bra også i år. Det kommer vi ganske snart tilbake til.

Men året vi er inne i vil også inneholde to ytterligere konserter med storbandet vårt. For å markere helt tydelig at vi ønsker å være et storband nettopp for hele Namdal, har vi inngått et samarbeid med musikkforreningene i henholdsvis Namsos og på Grong – og gjennom det blitt invitert til å delta som gjester på deres høstkonserter kommende høst. Det gleder vi oss veldig til!

Dermed får vi dette året spilt konserter i både Ytre, Midtre og Indre Namdal. Og slik vil vi jobbe for å få til også i kommende sesonger. I Namdal Storband!

Vi takker for følget så langt – og gleder oss VELDIG til fortsettelsen!

Ove Petter, Brynjulf, Tommy, Daniel., Håvard, Rolf, Torkil, Øyvind, Eskil, Kristoffer, May Karin, Harald, Unni, Jan Rune, Svein Ivar, Iren og Jostein = NAMDAL STORBAND

Share This