Er du den spillelystne trompetisten som kan bli vår nye medlem? Da kan dette være muligheten din! Vi har nå en ledig plass på trompet, og vil gjerne komme i kontakt med deg som kan tenke deg å sjekke ut om dette kan være noe for deg!

Ove Petter, Brynjulf, Tommy, Daniel., Håvard, Rolf, Torkil, Øyvind, Eskil, Deg?, May Karin, Harald, Unni, Jan Rune, Svein Ivar, Iren og Jostein
= Namdal Storband.

Namdal Storband, som fram til februar i år het Kolvereid Storband, er et prosjektbasert storband. Det betyr at de om lag 10 øvelsene i året og vårt musikalske repertoar tilpasses spesielt til planlagte prosjekter og opptredener.

Vi er nå på jakt etter en spillesugen trompeter som enten:

  • har spilt i storband, korps eller orkester før, og leser noter sånn okey, eller
  • liker jazz og/eller annen rytmisk, swingende musikk med trøkk, eller
  • trives i en lederposisjon og kan tenke seg å være spydspissen i trompetrekka vår, eller
  • har lyst til å spille sammen med 16 Namdalske musikere, som har 10 fellesøvelser og ca 3 konsertprosjekter per år, eller
  • rett og slett kan tenke seg å være del av et regionalt storband i Namdal.

I 2018 har vi planlagt tre konserter. En høstkonsert i Namsos, en på Grong og en større julekonsert med unge sangtalenter på Kolvereid. I tillegg skal vi ha et helgaseminar med selveste Erik Smith – trommeslager kjent fra blant annet Oslo Groove Company.

Namdal Storband har sitt geografiske område i Namdal og Bindal. Vi har i dag faste øvingssteder på Kolvereid og Namsos, men det vil være aktuelt å legge noen øvelser også til området Grong, dersom vår nye trompeter finnes i Indre Namdal.

Kan du være vår neste medlem på trompet, eller bare spillelysten og nysgjerrig på Namdal Storband?

 

Ta kontakt da vel!

 

Ove Petter Gansmo, styreleder, 924 26 485 / mail@namdalstorband.no
Øyvind Nordstrand, musikalsk leder, 928 64 723 / oyvind@namdalstorband.no

Share This