Vi i Namdal Storband har en uttalt målsetning om å arrangere konserter som folk har råd til å ta med hele familien på. Det er derfor en sann glede å presentere den første av årets to aktører fra næringslivet som i år hjelper oss til å få til dette! For vi er opptatt av at samarbeidspartnere og sponsorer skal få valuta for pengene.

Forrige juleshow hadde vi med én sponsor til å få økonomien i prosjektet til å henge sammen. I år har vi jobbet etter en modell der vi ønsker å ha med to aktører som sponsorer. Og den første avtalen som er kommet på plass er med ingen ringere enn storbandets gode venn og trofaste tilhenger Morten Ulrichsen og hans butikk Joker Bogen:

Arkivbilde av Morten Ulrichsen (her flankert av Joker Bogens trolig egentlige sjef Torlaug). For anledningen med sine herlige julekarbonader og juletomater. (Foto Terje Årseth)

Musikkvennen Morten, med den fantastisk herlige måten å drive butikk på – mer eller mindre i krysset mellom Nærøy, Bindal og Leka kommuner – var ikke vanskelig å be da vi spurte ham om han ville være med på dette. Det setter vi stor pris på, og det regner vi med billettkjøpende familier også gjør!

Kan det være at Marian Aas Hansen skal ha noe av æren for Mortens positivitet til storbandet vårt? (Foto: Terje Årseth)

Vi takker uansett veldig med en oppfordring til alle som kjører forbi Bogen om å stoppe og handle hos Jokerbutikken der, ta en kaffe i «Olavshallen» eller slå av en prat med verdens blideste butikksjef(er) Torlaug og Morten:

Antrekket klart til årets juleshow? (foto: Terje Årseth)

PS1:
Har du en virksomhet eller firma som kan tenke seg å være den andre av sponsorene for årets juleshow – er det supert om du tar kontakt med prosjektleder for showet Eskil Laukvik på eskil@namdalstorband.no så snart som mulig!

PS2:
Har du ikke kjøpt deg billett til juleshowet, så finner du billettene her:

Share This