Skal man arrangere konserter, bør man ha publikum. Vil man ha mange publikummere til å komme på konsert, er ofte prisen på billetten et viktig moment – naturligvis. Dette er vi opptatt av i Namdal Storband! Og da er samarbeid med næringslivet viktig.

Et positivt og samarbeidsvillig næringsliv er for oss vesentlig når man ønsker å gjennomføre store ressurskrevende produksjoner. For selv om vi i Namdal Storband legger stor vekt på kvalitet og profesjonalitet når vi planlegger og gjennomfører konserter, har vi samtidig et inderlig ønske om at de aller fleste skal ha mulighet til å kjøpe seg billett og få oppleve våre oppsetninger. Og vi jobber for at iallefall ikke økonomien og billettprisen skal være et stort hinder eller et viktig moment som hindrer at folk velger å komme og høre på oss.

Derfor er det med glede og ydmykhet vi nå ønsker alle en riktig god sommer med å fortelle om den andre sponsoren for årets juleshow. I våre planer og budsjetter for X-MAS 2018 har vi regnet inn økonomisk drahjelp fra to næringslivsaktører. Vi har fra før av presentert Joker Bogen som samarbeidspartner i år, og ønsker med denne sommerhilsenen å sende en ekstra takk til:for at også de stiller opp og hjelper oss med å nå våre mål i år.

Denne isoporkasseproduserende fabrikken, starta opp av et ungdomslag i den lille grenda Garstad i Vikna kommune i 1984, blir dermed den andre og siste næringslivsaktøren vi slipper til som samarbeidspartner for X-MAS 2018.

Skjermdump fra VIPLASTs hjemmeside viplast.no

 

🎫Og har du ikke kjøpt deg billett ennå, er det forstatt mulig ved å klikke her!🎫
…selv om de antatt «beste» plassene i salen kanskje er solgt allerede?!.. 🙂

Med ønske om et god sommer – til alle i Namdal generelt, og i Ytre Namdal spesielt! Og denne gangen kanskje ekstra spesielt til Garstad-grenda i Vikna 😉

🌞🎺🎷🎹🎸🥁📦🎅🏽🏖️🐟

Share This