I vinter endret vi som kjent storbandets navn til Namdal Storband. Vi hadde da et klart ønske om være et storband for hele Namdal. Derfor har vi jobba med å knytte kontakter med musikkvenner i en større geografisk region enn før. Og nå ligger høsten fremfor oss – og med den for vår del tre spillinger i forskjellige deler av Namdal.

Første konsert coming up er «Let it swing» i Namsos, i samarbeid med Namsos Musikkorps:

Og det passer helt utmerket for oss å få swinge oss litt med storbandmusikk som ikke er relatert til jul – før vi etterpå starter den store oppkjøringsperioden imot juleshowet på Kolvereid – X-MAS 2018 🙂

Fredag 5. oktober ligger det derfor an til en swingende konsert ved Kulturhuset i Namsos, der både vi og Namsos-korpset har leita frem fengende underholdningsmusikk av ypperste klasse. Vi gleder oss skikkelig til å spille i Namsos, og med det få vist oss frem for et publikum som trolig ikke har hørt oss før! Og vi gleder oss til å delta på konsert sammen med Namsos Musikkorps, med sin herlige dirigent Tor Halvard Nilsen. Ekstra glade er vi fordi billettprisen til konserten er satt til kun 150,- kr – dette er helt i vårt storbands ånd, vi jobber alltid for at det skal være rimelig å gå på våre konserter.

(Dette er forøvrig samme pris som prisen på billettene til X-MAS 2018 i desember 🎄🎅😀)

Vi håper og tror det kommer mange musikkglade mennesker fra Namsos-området++ og hører på oss og på våre venner (og arrangører av konserten) Namsos Musikkorps denne kvelden.

Mer info om konserten: KLIKK HER.

Share This