Hvert år deler NTE ut penger til lag og forreninger i fylket. Ganske mye penger!  I de siste 10 årene har lag og foreninger i hele Trøndelag fått til sammen hele 100 millioner kroner fra dette selskapet. I år drypper det jammen en skvett på oss også 🙂

Da vi i vår registrerte oss for deltagelse i «Laget Mitt» som NTE står for, var vi nok ganske innforstått med at vi ikke hadde de aller største oddsa for å sanke nok stemmer til å stikke av med seieren. Disse NTE-midlene som hvert år deles ut til regionens lag og forreninger, fordeles nemlig til de aktørene som klarer å sanke flest stemmer gjennom på nett i en viss periode.

Vårt regionale fokus gjør jo at vi neppe har samme lokale entusiasme i slike saker som f.eks. Tiller fotball og Lierne Skytterlag. Dessuten består jo vårt lag av voksne mennesker, som selv gjerne har barn i ulike lag som man heller vil stemme på i slike «tildelinger». At Tiller Fotball stakk av med hovedpremien på 100.000 anser vi derfor som fullt ut fortjent. 👏👏👏

Desto artigere for oss er det derfor at NTE i år – i tillegg til å fordele penger på lag som sanket mange stemmer – bestemte seg for å trekke ut noen tilfeldige vinnere som også mottar penger. Og at vi ble uttrukket til å motta en slant!

Vi sier derfor i år tusen millioner takk til NTE for pengene som i år tilfalt oss – og lover hele regionen at de i sin helhet vil benyttes til noe som regionen vil få glede av.

Og så går vi inn i en rytmisk helg, med full fokus på det vi liker best av alt å drive med: Spille sammen!

God helg – til hele Trøndelag generelt og til NTE spesielt 🙂


PS1: Husk å kjøpe billett til X-MAS 2018:


PS2: Kom gjerne og høyr oss spele i Namsos 5. oktober:

Share This