Fredag har vi en stor glede å ønske velkommen til noe så sjeldent som jazzklubb på Kolvereid. På scenen møter vi Espen Berg Trio, som er på turné i distriktet på denne tida – og vi i storbandet er denne gangen kun teknisk arrangør.

Espen Berg Trio:
Espen Berg – piano
Bárður Reinert Poulsen – bass
Simon Olderskog Albertsen – drums

Espen Berg trio har med sine to utgivelser «Mønster» og «Bølge» har markert seg sterkt på jazzscenen og blant kritikere, både her hjemme og utenfor landets grenser. Trioen ble omtalt som «den største og viktigste musikalske oppdagelsen i første halvdel av 2016» av JAZZ JAPAN. Fredag kveld får publikum i Ytre Namdal muligheten til å oppleve dette bandet live i «Kolvereidvågen» ved Kulturhuset i Nærøy. En konsert som er i regi av «Folkjazzscena i Nord-Trøndelag» og med Namdal Storband som teknisk arrangør.

PS: Vi har SKJENKEBEVILLNING!

Dørene og baren åpner kl. 19.00.
Musikken starter 20.00

Billetter her:

Share This