Vi hiver oss på og arrangerer ny jazzklubb-kveld på Kolvereid mandag 30. september. Denne gangen med et eminent skandinavisk ensemble på scena: Hanna Paulsberg Concept + Magnus Broo – Scent of Soil.

Selv om vi i Namdal Storband liker aller best å spille selv, er det også viktig for oss å gjøre tiltak som gir befolkningen i regionen gode jazz- og jazz-beslekta musikkopplevelser med andre aktører. Dette er helt i tråd med våre vedtekter. Og denne gangen kan vi invitere til en helt spesiell opplevelse i samarbeid med «Hilmarfestivalen».

Hanna Paulsberg Concept ble startet våren 2010, sterkt inspirert av Wayne Shorter Quartet sitt energiske og melodiske samspill. Etter hvert har bandet gjennom Paulsberg sine originalkomposisjoner utviklet sitt eget uttrykk, der lek og sterke melodier står i sentrum. Kvartetten består av fire unge musikere fra ulike steder i Skandinavia som fant sammen på jazzlinja i Trondheim gjennom en felles kjærlighet for vakre melodier, åpne improvisasjoner og sydende jazz. I september 2011 vant bandet den prestisjefylte konkurransen Young Nordic Jazz. Med seg til Kolvereid denne mandagskvelden har de den svenske trompeteren Magnus Broo.

Vi i storbandet bemanner kaffesalg m/snacks samt billettluka, Hanna Paulsberg tar med seg sin sitt konsept og bemanner scena. Og så håper vi Ytternamdalinger fyller opp Kulturhusets «Lille Sal» – Kolvereidvågen denne mandagskvelden.

Arrangementet inngår i «Nærøysundfestivalen 2019» i regi av nye Nærøysund kommune.

Billetter her:

Share This