NAMDAL STORBAND med SOLISTER
Kuben, Grong | 15. desember

CHRISTMAS IN GRONG i Kuben – 15 desember kl. 16.00.

To ganger har vi fylt Kulturhuset i Nærøy til randen med vårt juleshow. I desember tar vi med oss showet til Kuben i Grong, og vi har da med oss både solister og musikere fra Grong i rekkene.

Både i 2016 og i 2018 gjennomførte vi vårt amerikansk-inspirerte juleshow med stor suksess på Kolvereid. Når vi i år vil presentere juleshowet for publikum i Indre Namdal har vi først og fremst kobla oss på tre relativt etablerte Innernamdalinger som sangsolister:

Maria Fiskum, Grethe Jørum-Wahl og Gylve Fiskum har alle tre mye erfaring som sangsolister. Men aldri har de stått i front av et 19-persons stort storband før. Nå ser de frem til å synge med oss!

Maria Fiskum, Grethe Jørum-Wahl og Gylve Fiskum er klar for Christmas In Grong 2019

«Dette blir utrolig spennende og moro. Vi har jo hørt Namdal Storband i Kuben et par ganger før, og bandet holder utrolig høyt nivå. Å bli spurt om å være solist med dem på en hel julekonsert er virkelig en stor  ære» (sitat: Grethe Jørum-Wahl).

Musikken som presenteres er velkjent materiale for de fleste. Amerikansk musikalsk juletradisjon er nemlig relativt godt kjent også her i Norge. Og juleshowet vil inneholde et stort spenn i stilarter – med både ballader, rockelåter og swinglåter. Og vi presenterer både instrumentallåter og vokallåter i en fin blanding.

Namdal Storband fra juleshowet ved Kulturhuset i Nærøy, desember 2018.

Når man skal synge jula inn på denne måten, må man selvsagt ha dyktige solister i front. Og da vi hørte disse tre som som solister med Grong Musikkforening nettopp i Kuben i fjor høst, var vi med en gang sikker på at de vil kunne passe veldig godt til å være solister på juleshowet vårt. Og de var heldigvis ikke vanskelige å be!

Fra 2018 på Kolvereid – her med ytternamdalingen Agnes B Hamland som en av solistene

Vi har jo Grongværinger i rekkene til daglig i storbandet, men denne gangen har vi også utvidet besetningen med en ekstra trommeslager for anledningen. Og da var selvsagt Harald Rossetnes riktig mann å spørre – Innernamdaling som han er – attpåtil med Kuben som sin arbeidsplass.

Harald Rossetnes – med på trommer

Rossetnes  er en fantastisk dyktig musiker og trommeslager og han blir et herlig bidrag som garantert løfter juleshowet ennå et hakk videre når vi nå kommer til et av våre desiderte favorittscener: Kulturhuset Kuben. Og vi håper Innerdnamdalingan setter pris på at vi kommer til Kuben igjen – det har vært en stor glede å spille i Kuben de to gangene vi har vært der hittil iallefall.

Billetter til konserten er nå i salg fra Kubens hjemmeside. (Klikk for å komme til billettsalget)

Se Namdalsavisas omtaler fra våre juleshow i 2016 og 2018 (klikk på årstallet)

Les Superblogger Terje Årseths blogg fra vårt juleshow i 2018 her.

Share This