14. juni 2020 inviterer vi med oss Adrian Jørgensen OG Thomas Brøndbo som solister – og ønsker å hylle det legendariske bandet Chicago med en egen dedikert konsert med deres musikk. Dette gleder vi oss til!

Det amerikanske bandet Chicago gav i 1995 ut albumet «Night&Day» som en ren hyllest til storbandsjangeren. Akkurat dette albumet har hatt svært stor betydning for mange av oss som spiller i Namdal Storband gjennom de 25 åra som har gått siden utgivelsen. Vi ønsker derfor å markere dette med en egen hyllestkonsert til ære for Chicago.

Sangsolistene vi har fått med oss til denne konserten trenger egentlig ikke noen nærmere presentasjon, og vi er stolte over at vi kan finne to solister i denne divisjonen lokalt:

Thomas Brøndbo fra Namsos startet som soloartist i 2006 og har etablert seg som en kjent stemme og godt likt artist både regionalt og nasjonalt. De siste par åra har han fylt en rekke kirker i Trøndelag og Nordland med sin egen julekonsert «Heim et annet sted på jord».

Adrian Jørgensen fra Bindal har siden 16-årsalderen levd et dobbeltliv som fiskerøkter og låtskriver og hadde sitt gjennombrudd med andre plass i «The Voice» i 2013. I 2019 har Adrian vært med både i den norske Melodi Grand Prix-finalen der han kom på 2. plass, og nå sist i NRKs «Stjernekamp» der han ble nummer 4.

Dette Chicago-prosjektet inngår som ledd i kompetansedelingskonseptet Diafon, initiert av Trøndelag Fylkeskommune, et konsept vi i Namdal Storband er veldig glade for å få være med på. Diafon er sterkt medvirkende i å sette oss i stand til å kunne gjøre slike satsinger som dette – til glede for både oss i storbandet og for publikum.

I januar starter innøvingen for bandets del av musikken til prosjektet. Og dette er musikk i en noe annen og mye mer rocka stil enn vi har spilt til nå. Deretter gleder vi oss veldig til å møte Adrian og Thomas i april, og til å invitere til konsert på Kolvereid juni!

Billettsalget til konserten er allerede i gang, og vi føler oss ganske sikre på at denne konserten – som settes opp kun en gang – på Kolvereid 14. juni – kommer til å bli tidlig utsolgt.

Billetter her:

Share This