14. juni har vi musikk av det legendariske bandet Chicago på programmet, og skal holde konsert på Kolvereid med Adrian Jørgensen og Thomas Brøndbo som solister. Til dette prosjektet trenger vi også tre kordamer. Kanskje du har lyst?

Arrangementene vi skal fremføre er tilrettelagt for 3 kvinnelige sangere, i tillegg til solistene, så nå går vi ut til sangglade hunkjønn i hele regionen nå og spør om det er noen som kan tenke seg på bli med på dette.

Vi har noter på det som skal synges og det er ikke så fryktelig vanskelig. I utgangspunktet trenger vi både sopran og alt-stemmer(r), men vi skal kun ha tre personer totalt. Så det bør nok være noen med litt sangerfaring fra før. Men man trenger ikke nødvendigvis kunne synge etter noter.

Det er satt opp felleprøver med fullt band og solister 26. april og 10. mai (ettermiddagstid), og forestillingen går av stabelen 14. juni, med generalprøve dagen før. I tillegg blir det egne «kordamer»-prøver i forkant av disse fellesprøvene.

Kan du tenke deg å være med på dette, så ta kontakt NÅ 🙂

Vi regner med å gjennomføre prøvesang for aktuelle interesserte i slutten av januar/starten av februar.

Kontaktinfo for prosjektet:
Øyvind Nordstrand, musikalsk leder:
928 64 723, oyvind@namdalstorband.no

Eskil Laukvik, prosjektleder
979 76 083, eskil@namdalstorband.no

Evt kan vi kontaktes via vår Facebookside.

Share This