Etter en intens helg med mange kvalifiserte kandidater innom på prøvesang er LineUp for kordamene til vårt Chicago-prosjekt klar. Det er derfor en glede å presentere Night-And-Day-prosjektets Backing Choir: bestående av følgende 3 sangfugler:

Camilla Brevik

Camilla var den som hadde den tydeligste alt-stemmen av samtlige interesserte sangdamer for prosjektet. Hun har derfor fått en plass på «Backing Vocals 3». Denne erfarne sanglade Bindalingen, som vi mange ganger har hørt sammen med f.eks. Kviin og som også er fast korist på B-gjengens julekonserter, inntar derfor den nederste stemmen i det eksklusive koret for vårt Chicago-prosjekt. Og hun blir en stødig «grunnmur» i det nederste registeret!

Sandra Dolmen

Sandra fra Gravvik var den yngste av alle som søkte om plass i kordamerekka til prosjektet. Til vanlig er hun elev ved Musikk, Dans, Drama i på Olav Duun vgs i Namsos. Men Sandra imponerte voldsomt under prøvesangen med å ha forberedt seg svært godt! Og ikke minst med å synge ekstremt rent og klart. Av søkerne tror vi at vi går så langt som til å si at Sandra er den som kom med aller best gehør av samtlige damer. En svært musikalsk ung dame som passer utmerket inn – midt i rekka! Og dette blir ikke siste gang vi hører Sandra med en mikrofon, det er vi sikker på!

Helene Lindberg

Helene var den av kandidatene som las noter aller best, og som også kom inn på prøvesangen med et knallbra langsiktig mål. Hun var nemlig ikke snauere enn at hun presenterte for oss en plan om å være solist med nettopp Namdal Storband! En målsetning som selvsagt gikk rett hjem hos prøvesangjuryen. Når hun samtidig viste oss et stort sangtalent – både innenfor det å synge etter noter og innenfor å være solist var vi ikke i tvil. Helene setter vi på topp – hun blir blir vårt Backing Choirs «bjellesau». Lead Backing Choir om du vil 🙂

Velkommen inn i LineUp damer – nå må det øves!

Og for de som ikke ikke har ordna seg billett til konserten:

Share This