Med bakgrunn i den pågående «Corona»-situasjonen har vi sett oss nødt til å flytte vår planlagte Chicago-konsert. NY DATO for konserten er derfor 25. oktober 2020 – kl. 16.00 – fortsatt ved Kulturhuset på Kolvereid.

NB: Om du allerede har kjøpt billetter, gjelder disse fortsatt! Har du ikke kjøpt er kanskje tida inne for å gjøre nettopp det nå..? 🙂

På grunn av denne flyttingen i tid, kan dessverre ikke Thomas Brøndmo bli med på prosjektet, men vi har besluttet å gjennomføre konserten med Adrian Jørgensen som eneste solist.

Vi beklager disse endringene, men vi tror det er den beste løsningen for å sikre at dette spennende prosjektet kan realiseres! 🙂


Om konserten:
25. oktober (merk datoen!) 2020 inviterer vi med oss Adrian Jørgensen som solist – og ønsker å hylle det legendariske bandet Chicago med en egen dedikert konsert med deres musikk. Dette gleder vi oss til!

Det amerikanske bandet Chicago gav i 1995 ut albumet «Night&Day» som en ren hyllest til storbandsjangeren. Akkurat dette albumet har hatt svært stor betydning for mange av oss som spiller i Namdal Storband gjennom de 25 åra som har gått siden utgivelsen. Vi ønsker derfor å markere dette med en egen hyllestkonsert til ære for Chicago.

Sangsolisten vi har fått med oss til denne konserten trenger egentlig ikke noen nærmere presentasjon, og vi er stolte over at vi kan finne en solist i denne divisjonen lokalt:

Adrian Jørgensen fra Bindal har siden 16-årsalderen levd et dobbeltliv som fiskerøkter og låtskriver og hadde sitt gjennombrudd med andre plass i «The Voice» i 2013. I 2019 har Adrian vært med både i den norske Melodi Grand Prix-finalen der han kom på 2. plass, og nå sist i NRKs «Stjernekamp» der han ble nummer 4.

Dette Chicago-prosjektet inngår som ledd i kompetansedelingskonseptet Diafon, initiert av Trøndelag Fylkeskommune, et konsept vi i Namdal Storband er veldig glade for å få være med på. Diafon er sterkt medvirkende i å sette oss i stand til å kunne gjøre slike satsinger som dette – til glede for både oss i storbandet og for publikum.

I januar startet innøvingen for bandets del av musikken til prosjektet. Og dette er musikk i en noe annen og mye mer rocka stil enn vi har spilt til nå. Deretter gleder vi oss veldig til å møte Adrian og også de lokale vokalistene Sandra, Helene og Camilla som skal være med som kordamer på prosjektet . Og til å invitere til konsert på Kolvereid i oktober!

Billettsalget til konserten er allerede i gang, og vi føler oss ganske sikre på at denne konserten – som settes opp kun en gang – på Kolvereid 25. oktober – kommer til å bli tidlig utsolgt.

Billetter her:

Share This