Covid-19 har satt sitt preg også på vårt Chicago-show som vi har jobba med så lenge! Men vi avlyser ikke! Vi  gønner heller på! 🙂 Søndag 25. oktober blir det trøkk på Kolvereid!

Den vedtatte publikumsbegrensningen ved kulturhuset har ført til at er blitt nødt til å doble både antall konserter og antall solister. Og vi har nå fått med oss ingen ringere enn Atle Pettersen som frontfigur, sammen med «vår egen» Adrian Jørgensen. Dette blir gøy!

Vi har vært i tett dialog med både kulturhuset og kommunelege, samt Adrians management de siste ukene for å finne en variant på dette prosjektet, som er trygg og gjennomførbar uten å ødelegge for publikumsopplevelsen. Og vi har nå lagt planer for en løsning der vi verken kompromisser med smittevern eller kunstnerisk kvalitet og opplevelse for et forhåpentligvis konserthungrig publikum.

Vi har riktig nok nå ingen mulighet til å gå med noe som helst overskudd på prosjektet slik budsjettet drar i vei, selv om vi legger opp til å kjøre konserten to ganger. Vi får nemlig bare plass til 117 publikummere på hver konsert. Men med gode dealer med både kulturhuset og Adrians management ser det ut til at vi forhåpentligvis ikke ruinerer storbandets økonomi fullstendig med dette prosjektet.

 

Adrian + Atle = perfect match!?

Det var Adrian som foreslo at Atle kunne spørres om å bli med på dette. Den velkjente Beat for Beat-programlederen har både en stemme og en profesjonalitet som vi gleder oss til å møte. Musikalsk tror vi Atle vil passe helt perfekt til denne musikken, og hans rutine og profesjonalitet gjør at vi tør å satse på dette selv om han først kommer til Kolvereid og møter bandet dagen før konserten. Nå har vi lagt en fordeling av låter mellom Adrian og Atle, vi har tre kruttsterke kordamer som kanskje gleder seg litt ekstra nå, og et heltent band som i september og oktober skal gjennomføre to lange søndagsøvelser for å få på plass de siste detaljene til dette showet. Og da er vi klar – det lover vi!

Smittevern

På grunn av smittevernreglene og kulturhusets begrensninger på slike arrangement selges det kun 117 billetter til hvert av de to konsertene. Den første – som er den opprinnelig har vært planlagt lenge er dermed allerede utsolgt, mens forestilling nummer to nå er lagt ut for salg.

For begge forestillingene vil salkart ikke gjelde da kulturhusets amfi ikke kan benyttes. Men vi har planlagt en opprigging av både scene og sal som gjør at alle som kommer både ser og hører helt utmerket.

BILLETTER HER:

Share This