Namdal Storband er i toppform og serverer de beste julelåtene fra den amerikanske storbandtradisjonen.

Det er nå tre år siden du sist kunne oppleve Namdal Storband sitt juleshow. Nå gleder vi oss veldig til å skape magisk julestemning i Namdal igjen.

Begrenset antall billetter

I 2019 spilte vi for utsolgte kulturhus, og det kan fort bli rift om billettene også denne gangen. Vi anbefaler derfor å bestille tidlig.

A Big Band Christmas – Norveg, Rørvik lørdag 26. november klokken 18.00

Sikre deg billetter i dag – klikk her!

A Big Band Christmas – Kulturhuset Kuben, Grong, søndag 27. november klokken 18.00

Sikre deg billetter i dag – klikk her!

I år har vi fått med oss fire vokalister som skal være godt kjent for de fleste: Lillian Lyngstad, Eirin Trøbak, Trine Stenersen og Gylve Fiskum – alle med hvert sitt utrykk, og du kan forvente både variasjon og høy kvalitet.

Årets gjestevokalister

  • Lillian Lyngstad er fast medlem av Rørvik Gospelkor og er ofte brukt som solist i ulike andre band-konstellasjoner. I de siste åra har hun også vært vokalist i jazzbandet Trolly, så det var ingen tvil om at hun måtte bli med i årets julekonsert.
  • Eirin Trøbak er ofte brukt som solist i storband, korps og er også med i Trolly sammen med Lillian. Eirin var med på Namdal Storbands første julekonsert og har i ettertid uttalt at «Ingenting er som å synge med et storband i ryggen». Vi tror henne på det!
  • Trine Stenersen, sist hørt i Ytre Namdal i «Med Venner», er en vokalist og låtskriver fra Hammerfest med flere utgivelser under eget navn og med bandet All About The Sound. Hennes unike sound passer perfekt til flere av låtene i årets show. Ingen tvil, vi måtte ha Trine med på årets konsert.
  • Gylve Fiskum var ukjent for oss da han ble med på vår Christmas in Grong-konsert i 2019. Du verden som han leverte! Årets mannlige vokalist var derfor selvskreven. Gylve har bakgrunn som vokalist i flere band i sine yngre dager og er fortsatt å se som gjesteartist i Namdalen
Share This